Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Malin - 26 februari 2009 15:56

Efter babysim hämtade jag Minou lite tidigare från dagis och så tog vi bussen mot Vällingby för att träffa V med sina tjejer E, lika gammal som Minou, och lilla E (lite krångligt det där med förkortningar) som är två månader yngre än Noelle.


Bussresan var kul, tjejerna åt mellanmål hela vägen fram, det tog ca 30 minuter, det är ungefär vad Minou klarar av att sitta stilla ;-)

Hemma hos V, busade E och Minou runt hela tiden. De kom jättebra överens. De är av samma kaliber så att säga, lika energiska och viljestarka så det har blivit lite konflikter tidigare.

Den här gången gick det jättebra! V bjöd på käk och sen fick Minou och E bada badkar!


Minou kom ihåg när Es pappa G var barnvakt medan jag och Jonas var med Noelle på Astrid Lindgrens för utredning. Då tog han hand om dessa två halvgalna 1,5åringar nästan hela dagen!

Och då fick de bada badkar :-)


De skvätte och ropade och hällde vatten på varann. Men jag såg inte så mycket av det för jag hade fullt upp med en jättetrött Noelle och sen blev det bussfärd hemåt. Noelle somnade så fort jag satte henne i vagnen, Minou var också skittrött men åka buss är för spännande för att missa!


När vi kom hem fixade jag bara det nödvändigaste och somnade kl nio...

Av Malin - 26 februari 2009 15:49

Idag var jag och Noelle på bebissim. Det var näst sista gången. Om vi går på nästa också så har vi missat hälften!

Pratade med simläraren och hon sa att om vi går vidare med steg 2 så behöver vi bara betala hälften - klockrent! Jag vill ju att hon ska få fortsätta med badet, men inte behöva gå om första steget.


Noelle var jätteduktig och fick testa på att dyka! Jag tyckte det var läskigare än vad hon tyckte...

Blir lite svårare för mig än de andra mammorna för jag måste ta av hennes hörapparat och då är hon helt döv. Svårt att behålla ögonkontakten med henne inför dyket. Samma med sången i början, men det funkar bättre om jag har henne mot mig istället för vänd mot de andra.


Hur som helst försökte jag se jätteintressant ut, bubblade med munnen vid vattenytan så hon var beredd och doppade ner henne 1 sekund under vattnet! När hon kom upp såg hon lite förvånad ut och gnuggade ögonen men hon hostade inte och grät inte. Testade två gånger sen fick det räcka!

Känns inte som att vi missat nåt babysim alls :-)


Annars var det bara ryggsim och magsim, flyta i badring och få en skur från vattenkannan över huvudet.

Ovido - Quiz & Flashcards