Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Malin - 12 februari 2009 14:37

Minou är bortforslad till dagis. Nästan till ingen nytta alls. Mer än att jag får det lite lugnare då... Skulle gå på bebissim med Noelle, men hon snorade som jag vet inte vad imorse. Och under förmiddagsluren i vagnen hostade hon som en gammal gubbe med rökhosta. Inte ens jag kunde bortförklara detta för att få göra nåt kul.

Hon mår inte bra så det får bli att hålla sig hemma idag med. Suck.


Hoppas bara vi inte smittat Joline.


Var nere i källaren nyss och botaniserade bland alla barnkläder. Många påsar är det. Tur att jag har en släng av autism och älskar att sortera. Alla påsar är märkta med storlek på utsidan, annars hade jag aldrig hittat nåt!

Noelle har inga fina byxor att ha på sig så jag ville kolla Minous kläder innan jag går och köper nåt.


Enda kruxet är att de har tvärtom-säsong mina barn. Alltså de kläderna som Noelle använt i vinter var de kläderna som Minou hade på sommaren.

Med resultat att vi inte har några tjocka byxor.


Hittade dock ett par jeans i strl 80 som hon har nu med uppvikta byxben. De funkar. Kollade i påsen 86/92-kläder och hittade lite byxor som är lite stora men kanske inte så hon drunkar i dem? Ska bli kul att se :-)


Det är ju lätt att bli lite fartblind och tycka att "oj vilka stora kläder, det kommer dröja jättlääänge innan hon hinner använda". Sen står man där med för små kläder som man pressar in de i så de fått ha dem på sig åtminstone två gånger.


(Vi fick en helcool klänning till Minou av ett par kompisar, som var för stor. När jag kom ihåg klänningen igen var den för liten! Vi pressade ner vår stinna Minou i den, den var så tajt att hon fick ligga ner på filten när vi fotade för att ha bevis att hon faktiskt haft den på sig :-D)

Minous kläder är knappt nere och vänder i förrådet förräns Noelle ska ha kläderna på sig. Här i full Minou-mundering; jeans, långärmad t-shirt och täckjackan som M hade förra vintern.


Sen det där med barnrums-inredning. Helt sanslöst vilka pengar en del plöjer ner i det där rummet. Jag tror inte ens att barnen får leka i de där rummen. I såfall är de bra drillade om de kan leka bland porslins-latte-koppar mm utan att stöka ner!

Här är en sån sida  och där jag har kollat efter ideér är Styleroom 

Vanligt återkommande med svindyra förvaringslådor för 300 kr styck och tyger för 300 kr metern....

Jag tror jag håller mig till IKEA.

(Sen gör jag ett album på Styleroom och visar allt hahah)

Ovido - Quiz & Flashcards