Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Malin - 7 februari 2009 20:46

Jobbig natt för Jonas med Noelle. Hon var vaken mest hela natten kändes det som. Tillslut satte sig en sömndrucken Minou upp mellan oss i dubbelsängen; "yster, inte skrika NU!!", och la sig ner igen. Hon sa det vi alla tänkte.


När klockan var vid anständig tid (vi klev upp vid sex-tiden har jag för mig), åkte jag och tjejerna över till Linda, Micke, Julia och Ida. Det var så disigt att jag missade avfarten på motorvägen!

Vi drack kaffe och pratade och medlade mellan barnen. Minou var på alla Idas leksaker och det uppskattades inte. Vi glömde "fredsleksaken" denna gången (lättare att byta till sig nåt att leka med om man har en spännande leksak med sig själv, hehe)


Julia gillar Noelle och här ligger de i soffan och leker med en leksak.


Julia gillar att ha Noelle i knät. Det är inte alltid så populärt från Noelles sida att sitta i knä, men idag var hon foglig. Ida gick med på det också.


Vi åt pastasallad till lunch som vi alltid gör när vi träffas. Denna gången blev det fullkornsdinkel-pasta med tonfisk avokado fetaost och en salladsröra som var helt otrolig! Det märks när man äter hos en utbildad kock och kallskänka. Feed me! :-)


Åkte vidare efter lunchen och tjejerna sov i bilen på vägen hem. Fortsatte sova vidare hemma efter att Jonas hjälpt till att bära in de sovande ungarna som knappt märkte att vi kommit hem.


Resten av dagen har jag glömt bort vad vi gjorde...

Ovido - Quiz & Flashcards