Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Malin - 4 februari 2009 21:09

Idag innan badet, slängde Minou av sig alla sina kläder jättesnabbt och sprang runt naken. Rätt vad det var drog hon fram pottan och gissa om Jonas blev förvånad när han såg vad hon gjort! NR 2! Det har aldrig hänt innan men jag ska inte bli så drastisk så jag fotar, hehe


Jonas stack ner i garaget direkt efter middagen så jag tyckte att vi tjejer skulle ha en badkväll. Vi har ju helkaklat och inte så mycket grejor som inte får skvättas ner. Men jag måste säga att det är en konst att få ett flyt (haha) när både mamma, en sprallig tvååring och en ettåring som knappt kan stå, ska ha kul samtidigt. Vi har ju inget badkar!


Minou fick hoppa ner i badbaljan först och vi kollade på. Noelle tyckte det var så spännande så hon stod och höll i baljan fast från andra hållet, och Minou försökte mata henne med badskum.

Sen fick Noelle också hoppa ner i baljan en stund men det blev rätt trångt och Minou kan ju inte sitta still. Rätt snart därefter drog vi ut baljan ur duschen och ställde den utanför så jag och Noelle kunde duscha och tvätta håret medan Minou satt i baljan och lekte.

När vi var klara fick Noelle sitta i baljan själv medan jag och Minou duschade och medan vi torkade oss. Hon klagade inte, men såg ut som en kokt kräfta när hon kom upp ur vattnet.


Resten av kvällen flöt på smärtfritt och Noelle somnade snabbt och lätt (vi vet ju vid det här laget att hon vaknar om tre timmar igen och vill ha välling) och Minou tog det inte så lång tid för heller.


Satt precis och kollade på TopModel. Nervknippet fick vara kvar den här gången också! Stackars tjej, hon är så stressad för allt och nervös för allt och har nerverna utanpå kroppen. Hon kommer få magsår om hon får vara kvar i tävligen alltför länge till!

Jämför med henne är jag rena komapatienten, ha ha

Av Malin - 4 februari 2009 20:25

Den här dagen har varit riktigt bra! Natten var sådär, Noelle vaknade kl 22, kl 00,30 och kl 04,30 för att käka.

Minou fick vi lyfta tillbaks till sin säng två gånger och byta blöja en gång, hon hade kissat igenom nästan!


Sen hade vi höjt upp huvudändan på spjälsängen med hjälp av mina fetingböcker för hon är fortfarande täppt i näsan.

Jag hade missat bokhögen med det inre sängbenet så varje gång hon rörde på sig så dunkade det till i väggen så Jonas trodde att nån knackade på dörren.

Efter 04,30 låg jag på alla fyra och försökte fixa.

På morgonen vaknade vi alla tre (Jonas hade åkt till jobbet) av ett brak, då hade sängen hoppat ner från den yttre bokhögen!

Snöplig start men vi fick ändå sovmorgon :-)


På eftermiddagen när jag hämtat Minou på dagis och var ute och lekte på gården medan Noelle sov eftermiddag i vagnen, fick jag ett sms av Annelie. Sist jag såg henne var när vi var hemma hos dem och hon berättade att hon trodde hon haft feber hur länge som helst.

Hon hade en tid till vårdcentralen och då hade hon 39,9 med alvedon i kroppen!

Nu skrev hon att vårdcentralen ringt ambulans och nu är hon inlagd på infektionsavdelningen!! De vet inte vad det är men hon har fått penicillin och mår bättre som tur är. De kommer väl kolla av allt förhoppningsvis.


Hoppas hon kommer hem snart och mår kanon igen (hon har sagt att hon inte känt sig frisk sedan livmoderinflammationen hon fick efter förlossningen)

Ovido - Quiz & Flashcards