Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Malin - 22 februari 2009 19:49

 

När Minou vaknade fredags morse, låg mormor, gammelmormor och moster Amina i vardagsrummet och sov! Såklart hon kryper ner hos moster och myser.


 

Noelle har börjat intressera sig för bilen Minou fick på sin namnfest förra sommaren. Här poserar hon glatt i nya födelsedagsjeansen hon fick av gammelmormor. Morsan diggar dem stenhårt - 70tal! Skulle gärna vilja ha ett par själv :-)


 

Amina sitter och myser med Noelle i soffan. Noelle gjorde precis som Minou brukar göra när hon myser - sitta och dra i hakhänget! (som gäddhänget men under hakan)


 

Noelle fann sig i att bli nerbäddad på mormors madrass på golvet. Jag trodde inte mina ögon! I vanliga fall flyger hon upp på två röda när nån försöker lägga henne ner om hon inte är så trött som på gränsen till komastadiet.


 

Här är lite mer poserande i nya födelsedagskläder. Fick flera par strumpbyxor, ett par randiga, ett par lila och dessa med stjärnor på av gammelmormor och mormor.


 

På söndagen hade vi ytterligare ett kalas, med superkort varsel! Linda kom förbi med tjejerna Julia och Ida. Annelie och Håkan kom över med skruttan Minea. Noelle visar Ida hur man kör bil och steker samtidigt.


 

Ursäkta de demoniska ögonen, min mobilkamera gillar röda ögon...

Noelle fick böcker av familjen Askdal så det blev en liten bokstund i soffan.

Håkan, Annelie med Minea i knät, Minou och Julia som blev undanskuffad av Minous rumpa - därav den inte så glada minen.


Noelle var en liten gladskit hela helgen, hon sov t om på nätterna!

Grattis skruttis, ett helt år! Det har gått jättefort och det har hänt massor från dygnetrunt-sovande bebis med sond i näsan till en tjej som verkligen visar var skåpet ska stå!

Ovido - Quiz & Flashcards