Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Malin - 24 februari 2009 20:07

Jaaa, då var vi tillbaka i verkligheten då.

Efter all hjälp under helgen med barnpassning redan kl 6,30 på morgonen och sovmorgnar och sova hela nätter, har man blivit lite lätt bortskämd...


Inatt var Noelle riktigt sur! Tappade räkningen på hur många gånger hon vaknade och det kan omöjligtvis vara välling hon ville ha för hon vaknade alldeles för tidigt för det.

Tillslut blev vi utsparkade ur sovrummet, jag drog fram resesängen till Noelle och la mig och sov i soffan. Hon skrek och skrek, hon fick sova med mig i soffan tillslut så en av oss fick lite mer sömn än den andra...


Otroligt nog är jag inte skitsur. Jag är glad för att jag är så glad! väldigt förvånad också över det!

Tog tjejerna i pulkan till dagis, Minou tog ett halvnelson-grepp med blöta vantar över ögonen på Noelle och det var inte uppskattat!

När hon slutat grina och glidit ner till liggande position så gav hon antingen upp eller så upptäckte hon att det var rätt mysigt att ligga och titta upp i himlen.

Knepet när man är så trött som jag var, har jag fått lära mig från mamman ur bloggen "Fyra nyanser av rosa" - man bokar in så mycket man kan under dagen. Då har man inte tid att känna efter hur trött man är!

Det låter vansinnigt när man har ett barn, men det är vettigt kan jag säga nu i efterhand  med två ungar att underhålla :-)


Gick till Ica Maxi efter dagislämning, lämpade av alla kassar hemma och packade ner burkmat och kläder (Noelle hade fortfarande pyamas på sig under overallen) till Noelle och träffade Annelie och Minea på Tre med Café. Ringde försäkringskassan om att vi måste ansöka igen för vårdbidraget, ringde Sundbybergs stad-växeln för att prata om dagisplats åt Noelle.

Gick och kollade in bokrean i Sumpan C, köpte fodrade brallor till Noelle på Lindex, hem igen och prackade på Annelie lite böcker så här innan flytten, ge Noelle lite mellanmål sen hämta Minou på dagis, pulkaåkning på dagisgården och sen hem. 

Matlagningen kan jag inte ta åt mig äran för, den gjorde Jonas.


Nu sover tjejerna och vi sitter vid var sin dator och surfar - Puh!

Snart är det gonatt :-)

Ovido - Quiz & Flashcards