Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Malin - 31 januari 2009 19:31

 


Kolla in ögonen


 

Minou leker bebis nuförtiden, snor Noelles nappar och hittar man henne inte i lägenheten så har hon gömt sig i Noelles spjälsäng och låtsassover

Av Malin - 31 januari 2009 19:12

Jonas har fått tjejernas förkylning/snorighet/hosta och ville ta det lugnt idag så han behövde bara vara chef för minstingen idag.

Jag och Minou knallade över till våra polare i Solna, jag ville träffa stora J och Minou fick leka med lilla J (skriver inte ut några namn utan tillstånd och glömmer såklart att fråga när jag träffar folk)


Det var ett tag sen vi sågs och nu har stora J´s mage växt en hel del. Bebisen kommer i slutet av mars. Alla ska ha barn nu i vår. Alla som är smarta och väntar som inte gör som vi och väntar på att moder natur ska slå ner när det behagar (Minou tog ca 10 mån för oss att få, korkat nog trodde jag att det skulle ta lång tid med Noelle också men nej, nej, ynka 7 månader, och det pg a jag precis slutat helamma).


Lilla J och Minou som är jämnåriga, lekte riktigt bra! Han visade sina leksaker och blev inte förbannad när Minou tog dem (som hon skulle blivit om vi var hemma hos oss), och han tyckte tusenfotingen var jätterolig som vi tagit med som "utbytesleksak".

Han spelade samma sång om och om igen, sjöng och hoppade runt i köket. Minou ville hoppdansa jättenära honom, gärna på honom men det var inte lika populärt.


Vi åt mellanmål där och våra J´s bjöd på bullar. Sen somnade Minou skönt i vagnen på vägen hem. Vaknade när vi kom hem, försökte få henne att somna om i sovrummet men det var kört.

I eftermiddags var hon helt knasig av trötthet! Jag menar det bokstavligt talat. Hon gick in i microdörren (hur gör man det?!) trillade och slog sig om vartannat och himlade med ögonen och somnade nästan efter 1 minut i bilen på väg till affären.

 

Hon fick spela piano och hade jättekul. Klistermärket i pannan är från mellisäpplet


Nu sover hon sött. Hennes mindre snälla syster är klarvaken i spjälisen...

Ovido - Quiz & Flashcards