Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Malin - 8 januari 2009 20:30

Det var ett tag sen jag skrev nu, ska bara snabbuppdatera lite :-)

Andreas, Jonas brorsa är här hos oss och umgås nu innan han åker till Thailand i några månader.

Gruppmys i soffan!

Jätteskönt med lite underhållning och hjälp med ungarna, när Jonas börjat jobba och jag fortfarande känner mig helförkyld.

Minou började dagis igen igår så det blir en mjukstart med dagis i två dagar och sen ledig igen.


Noelle har börjat ställa sig upp, främst i spjälsängen när hon ska sova. Usch, jag kommer fortfarande ihåg hur jobbig Minou var förra sommaren när hon hade myror i benen och inte kunde ligga stilla när hon skulle sova. Nattningen tog jättelång tid!

Noelle började med att stå på knä och hålla sig i spjälorna men övergått rätt snabbt till att ställa sig upp hela vägen. Enda problemet är att hon släpper ena handen och har inte alls bra balans. Det gör hon när hon står och håller i soffan också, inte så stabil med andra ord...


Sittandet har inte gått så mycket framåt. Så hon är rätt trött på att ligga på mage och rygg och tjurar och vill att man ska ta upp henne.


Imorgon är Minou ledig från dagis, så vi ska allihop (jag, Andreas, Minou och Noelle) ta oss till öppna förskolan för en sångstund och lunch. När Jonas slutar jobbet ska vi åka till Västerås där vi firar Andreas 29-årsdag hemma hos päronen!


Annelie har även gått över till andra domäner och börjat blogga på blogga.se. Jättefin bloggsida, måste fråga om alla fördelar med sidan när jag hinner. Denna sidan är tillräckligt enkel för mig!

Ovido - Quiz & Flashcards