Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Malin - 15 januari 2009 22:04

Noelle lyckas göra det ordentligt! Efter förmiddagsluren i vagnen i solna c, försökte jag ge henne tidigt lunch som hon inte ville ha. Sen gjorde hon på sig men jag tänkte att jag ska ju ändå dra på henne badbrallorna så jag väntade tills vi kom fram till babysimmet.


Som tur var tog jag in henne på toaletten för jag förstod att nåt var fel när jag märkte att byxorna var blöta. Lukten borde gett mig en förvarning... Hon hade dragit av en rejäl diarrébomb som kletade sig långt upp på ryggen!

Så innan hon skulle bada fick jag alltså bada henne i handfatet, inte så populärt att dyka ner i plurret med bajs i håret ;-)


Hon har diarrébajsat idag och jag hoppas att det inte är nån muterad form av influensan. Jag har också mått lite halvilla på morgnarna (när jag berättade det för Jonas fick han panik för han trodde jag var gravid igen)


Jag hade såklart inte med några extrakläder i väskan, hon har ju aldrig i sitt liv någonsin bajsat utanför blöjan! Så efter att hon luktade hallon om håret efter badet så fick jag dra på henne diarrébyxor igen och skynda fort hem!


Imorgon ska vi iväg till öppna förskolan i Jakobsberg, för där träffas döva och hörselskadade barn och föräldrar. Minou har sin lediga dag imorgon, så influensa eller inte, vi ska iväg om vi så bajsar på oss eller kräks på pendeln!

Ovido - Quiz & Flashcards