Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Malin - 2 januari 2009 21:13

Noelle har känts lite väl gnällig nu. Igår fick hon Ipren och det funkade hon blev märkbart bättre - då mindes vi hur hon brukar vara! Idag var hon ledsen igen, hon ville inte ha vatten, ville inte vara på golvet, inte i knät, inte sova, hon grinade medan hon åt. Till den grad att Minou ropade "SSCCHH!!!" till Noelle och gjorde en arg min.


När de ätit mellanmålet och Jonas kommit hem efter "andningshålet" affären, åkte vi och satte oss på akuten.

Fördelen med att ha en dotter med ett syndrom är att man har förstatjing på akutläkare.

"Barn som har svårt att andas och andra hemska grejor går före er, men ni är prioriterade", sa sköterskan

Ja okej då, det kan vi gå med på. Om de slutar andas så får de väl gå före...;-)

Jag fick högkostnadskortet stämplat ända sedan första öroninflammationen i slutet på sommaren (klippkortet jag syftade på). Bra att det gäller båda barnen, vi är ju här rätt ofta verkar det som...


Noelle har dubbelsidig öroninflammation så det blir en omgång med Spektramox igen. Denna gången lite starkare. Jag frågade om läkaren kunde remittera till öronnäsahals-läkare så vi får diskuterat om rör i öronen för att förhindra alla öroninflammationer, eller om det finns nåt annat??


Stannade till i Kista galleria och hämtade ut så hon skulle hinna få en dos ikväll. Läkaren sa att det tar ca 2 dygn innan antibiotikan kickar in, så vi får använda alvedon och ipren ett tag till.


Imorgon är det Mineas dop och det skulle vara så kul om vi alla kunde gå på det, men det är taskigt om vi sitter där som svenska versionen av Addams family och hostar så det ekar i kyrkan. Eller ännu värre, vidarebefordrar influensan till någon annan stackare!


Jag känner mig såpass frisk så jag springer iväg alldeles själv. Då kan jag koncentrera mig på att fota. För nu är det väl dags att jag betalar igen, Annelie har fotat jättefina bilder på Minous namnfest, hoppas bara mina bilder blir hälften så bra som hennes!

Ovido - Quiz & Flashcards