Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Malin - 17 januari 2009 19:59

Idag gick vi till badhuset hela familjen. Det var första gången som Jonas följde med. Jag och Minou har varit på sumpans badhus och badat några lördagsförmiddagar tidigare och hon älskar vattenrutschkanan.

Den är ju inte så märkvärdig egentligen, en rutschkana med några trappsteg upp och sen rätt ner i vattnet. Men hon sitter, åker på magen och doppar huvudet utan problem, fast hon hemma sitter och skriker så fort hon får lite vatten i ögonen...


Vi mötte upp Linda som hade med sig sina tjejer Julia 5 år och Ida 2 år. Det går ju bra så länge vi är några vuxna som kan hjälpas åt att hålla koll på barnen tillsammans. Jonas tog med sig Noelle på killarnas omklädningsrum. Han är rädd att Minou annars skulle springa fram till nån i duschen och dra i snoppar!

Noelle tyckte om att bada och Jonas hade mest henne, jag var upptagen med en sprattlande och fäktande Minou som fått för sig att hon kan simma och försökte få mig att släppa taget om henne...


Det gick bra, men barnen blir fort trötta (vi med, med allt påklädande och avklädande) Det var första gången Ida badade på badhus och hon tyckte det var lite läskigt först, men slappnade av sen lagom till att vi skulle gå.


Sen gick vi hem till oss för lunch, vi gjorde som jag och Linda brukade göra när vi var mammalediga tillsammans, samla ihop alla grönsaker från varandras kylskåp och göra en sallad tillsammans.

Idag blev det bulgur och kycklingsallad. Linda bidrog med alla grönsaker :-)

Ida somnade i vagnen och fick fortsätta sova på vår altan och Noelle somnade i spjälsängen, trots att hon redan sovit 1,5 timme på förmiddagen!

Minou somnade efter lunchen så vi vuxna fick det någorlunda lugnt med lite fika och kaffe. Vi hann tom prata lite ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards