Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Malin - 29 januari 2009 20:47

Idag var Minou hemma från dagis för hon har hostat så mycket. På dagis, inte hemma. Vi var på biblioteket och sen hem och åt lunch, lunchsov sen öppna förskolan sen hem.

Gick jättebra, inga större utbrott eller slagsmål - förutom när Minou inte inser att Noelle inte är så duktig på att hålla balansen än, och försöker dra iväg henne från soffkudden som hon krampaktigt håller i för att inte trilla - och så trillar hon.


När Jonas kom hem och vi käkat korv med bröd (så himla lätt men vi har inte ätit det sen i somras typ), hängde jag på Annelie med familj i deras bil till Babyland, de hade sin vanliga kvartals-rea. 

Jag köpte först det som vi hade bestämt, resematstolen som man fäster på bordskanten (skulle vart smart att ha när vi var förbi Kimmo och Danijela i helgen) och sen köpte jag en haklapp till och en lära-gå-vagn till Noelle.


Hon har varit jätteduktig och lärt sig stå och stå. Nu kanske hon är redo för att gå lite, det vi ju inte om vi inte prövar!

Hon går sidleds utmed tv-bänken när det är leksaker där som hon absolut vill ha. Annars står hon bara och gnäller/pratar högt (jag är inte säker på vilket). Hoppas hon blir så glad imorgon så hon kommer av sig :-)


Annelie skulle köpa en bilbarnstol men de får (låna?) en stol och det är ju mer värt och köpa en senare. Sen har Minea börjat lunch-käka så det är dags för lite matförvaringsburkar och skedar och sånt.

Ovido - Quiz & Flashcards