Alla inlägg under juli 2009

Av Malin - 8 juli 2009 20:46


Oj vad Jonas har slitit med golvet på balkongen. Betydligt snyggare nu än innan! Kan tom tänka mig att sitta därute nån sommarkväll och smutta lite rödvin :-)


Vi passade på att åka till Ikea och Kista för att införskaffa lite prylar när det ändå regnade. 

Det var fler än vi som tänkte det. Smockfullt på Ikea...


Det var igår, idag var vi ute på gården och lekte på fm och em träffade vi Annelie och Minea vid Tornparken som är ombyggd till värsta lekområdet.

Enda kruxet var att de fixat en plaskis där men inget staket eller liknande så det blev inte att bara sitta och slappa på filten direkt.


Grattis Annelie tänkte jag säga och tvingade Jonas att bränna en skiva till henne med bra musik på. Då sa hon att jag redan grattat henne för en månad sedan. Jag hade något svagt minne av att hon redan fyllt år, men men. Tydligen hände samma sak förra året, att jag grattade två gånger, men det är ju bara bra - fler presenter!


Hon ska få skivan iallafall :-) (fast jag glömde den i skötväskan denna gången, men nästa gång får hon den)


Eftersom jag numer är en konsekvent mamma vad det gäller Minous uppträdande och humörsvängningar så fick vi snällt gå hem igen när hon sparkat av sig skorna fast jag sagt åt henne miljoner gånger att ha de på sig. Det var tråkigt.

Av Malin - 3 juli 2009 20:32

Åkte in för att spana in bilarna på Powermeet i västerås och hälsa på tjejernas farmor och farfar  på samma gång. Det var grymt varmt och Noelle skrek som en galning när vi åkte farfars mustang. Ingen höjdare tyckte hon så vi stannade till för en kalldusch och vips blev hon genast mycket piggare. Kanske nära värmeslag?


Vi gick ner med vagnen till centrum för att kolla in bilarna i tävlingen och Noelle fick sitta i bara blöjan. Jonas kom på att vi kunde fästa fast ci´t i solhatten så hon kunde få höra också fast hon var nästan naken.

Grejen var bara den att när jag tittade ner i vagnen när vi var nästan framme, så hade hon somnat och slängt av sig solhatten nånstans på vägen!


Jonas slet upp henne ur vagnen men ingen solhatt... Den är ju rätt dyr, en sådär 65 000...

Jonas fick gå tillbaka och leta efter den och jag hoppades att det inte skulle komma nåt pucko och tro att de hittat en ny modell av mp3-spelare eller nåt på vägen och ta den.


Hela vägen tillbaka gick han utan att hitta den. På vägen tillbaks såg han solhatten uppslängd på en sten, hon slängde av sig den när vi gick över vägen så den hade blivit överkörd.


Öroninsatsen var borta och grejen som sitter på magneten i hennes huvud hade ytterhöljet försvunnit så man såg hela kretskortet (tror jag det är) och trådar och grejer.


När vi kom tilbaks hem så bytte vi reservdelarna och den verkade funka!

crockers xxl och xxs

Pyttefötter och Jätteskor


micra pottaVad händer om man stoppar in pottan i micron? Hmm...

Av Malin - 2 juli 2009 22:06

Sitter och surfar på bärbara ute i sommarstugan. Vilket kanonväder! Solen gassar, tjejerna badar hela dagarna långa, vi äter melon till mellis och har nästan inga kläder på oss.

Enda pinan är nätterna. Det är så varmt så tjejerna ligger och vänder och vrider på sig i bara blöjorna och vaknar för att hälla i sig vatten.


Det blir inga badbilder eftersom det är tillräckligt att hålla ordning på ungarna utan att ha mobilen inblandad.


Vi försöker få Minou blöjfri (om det inte funkar så är hon det ett tag iallafall) Det går sådär. Tog med mig en hel hög med trosor (men glömde mina egna haha) och hon har kissat ner alla utom ett par. Hon vill inte näcka under klänningen. Hon bajsade i pottan efter ett tag ute som tur var. I vanliga fall när hon har blöja brukar hon ju gömma sig under bordet för att göra det.

Kunde blivit en jobbig historia om hon valt att göra det inne!


 När  hon näckade tyckte Jonas att han hade en förträfflig idé. Minou skulle åka i rutchkanan medan han hällde vatten, det gick ju jättefort när hon hade galonisar och det hade regnat.

Efter mycket övertalning så gick hon med på det. Vad händer? Hon börjar åka, Jonas missbedömer farten och istället för att hälla hinken med vatten i rutchkanan häller han hela hinken på henne istället så hon får en kallsup, tappar balansen och rullar runt ner för hela rutschkanan för att slutligen landa naken bland tallbarr och kottar storgrinandes. Och Jonas gapskrattade. Som vanligt.


Annars är allt lugnt. 


Imorgon ska vi till storstaden och åka i farfars bil på PowerMeet i storstaden Västerås

Ovido - Quiz & Flashcards