Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Malin - 3 juli 2009 20:32

Åkte in för att spana in bilarna på Powermeet i västerås och hälsa på tjejernas farmor och farfar  på samma gång. Det var grymt varmt och Noelle skrek som en galning när vi åkte farfars mustang. Ingen höjdare tyckte hon så vi stannade till för en kalldusch och vips blev hon genast mycket piggare. Kanske nära värmeslag?


Vi gick ner med vagnen till centrum för att kolla in bilarna i tävlingen och Noelle fick sitta i bara blöjan. Jonas kom på att vi kunde fästa fast ci´t i solhatten så hon kunde få höra också fast hon var nästan naken.

Grejen var bara den att när jag tittade ner i vagnen när vi var nästan framme, så hade hon somnat och slängt av sig solhatten nånstans på vägen!


Jonas slet upp henne ur vagnen men ingen solhatt... Den är ju rätt dyr, en sådär 65 000...

Jonas fick gå tillbaka och leta efter den och jag hoppades att det inte skulle komma nåt pucko och tro att de hittat en ny modell av mp3-spelare eller nåt på vägen och ta den.


Hela vägen tillbaka gick han utan att hitta den. På vägen tillbaks såg han solhatten uppslängd på en sten, hon slängde av sig den när vi gick över vägen så den hade blivit överkörd.


Öroninsatsen var borta och grejen som sitter på magneten i hennes huvud hade ytterhöljet försvunnit så man såg hela kretskortet (tror jag det är) och trådar och grejer.


När vi kom tilbaks hem så bytte vi reservdelarna och den verkade funka!

crockers xxl och xxs

Pyttefötter och Jätteskor


micra pottaVad händer om man stoppar in pottan i micron? Hmm...

Ovido - Quiz & Flashcards