Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Malin - 2 juli 2009 22:06

Sitter och surfar på bärbara ute i sommarstugan. Vilket kanonväder! Solen gassar, tjejerna badar hela dagarna långa, vi äter melon till mellis och har nästan inga kläder på oss.

Enda pinan är nätterna. Det är så varmt så tjejerna ligger och vänder och vrider på sig i bara blöjorna och vaknar för att hälla i sig vatten.


Det blir inga badbilder eftersom det är tillräckligt att hålla ordning på ungarna utan att ha mobilen inblandad.


Vi försöker få Minou blöjfri (om det inte funkar så är hon det ett tag iallafall) Det går sådär. Tog med mig en hel hög med trosor (men glömde mina egna haha) och hon har kissat ner alla utom ett par. Hon vill inte näcka under klänningen. Hon bajsade i pottan efter ett tag ute som tur var. I vanliga fall när hon har blöja brukar hon ju gömma sig under bordet för att göra det.

Kunde blivit en jobbig historia om hon valt att göra det inne!


 När  hon näckade tyckte Jonas att han hade en förträfflig idé. Minou skulle åka i rutchkanan medan han hällde vatten, det gick ju jättefort när hon hade galonisar och det hade regnat.

Efter mycket övertalning så gick hon med på det. Vad händer? Hon börjar åka, Jonas missbedömer farten och istället för att hälla hinken med vatten i rutchkanan häller han hela hinken på henne istället så hon får en kallsup, tappar balansen och rullar runt ner för hela rutschkanan för att slutligen landa naken bland tallbarr och kottar storgrinandes. Och Jonas gapskrattade. Som vanligt.


Annars är allt lugnt. 


Imorgon ska vi till storstaden och åka i farfars bil på PowerMeet i storstaden Västerås

Ovido - Quiz & Flashcards