Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Malin - 22 mars 2008 11:34

av fiskbulle666 | Lör 22 mar 07:39 Hon är så mysig! Hon har lärt sig säga bebis och det låter så gulligt när hon säger det
Hon kramar och pussar på Noelle så fort hon får chansen. Nu väntar vi på att hon ska tycka Noelle är lite tråkig så N får ligga i babysittern och vara ifred

Synd att hennes inskolning på dagis har blivit avbruten, först av förkylning sen av påskledighet, och sen att vi åkte in på ks så hon fick vara hos farmor och farfar i Västerås.

Men nu ska det bli nästan som vanligt igen. Jonas ska ringa Skogsbacken på tisdag och fråga hur vi ska göra med inskolningen, öka på lite fler timmar så han hinner hit emellan. Även om vi blir utskrivna härifrån, så kommer Minou behöva hämtas och lämnas på dagis och Jonas kommer ta bilen till jobbet.

Då får jag ta bussen till ks för prover och det måste ske mellan kl10 och kl13 + att jag ska hinna sondmata Noelle och äta lunch själv också!

Är det så här det är att vara tvåbarns-mamma?

Av Malin - 22 mars 2008 11:33

av fiskbulle666 | Lör 22 mar 07:34 I ett av samtalen med avdelningsläkaren Anna (som är jättebra!) så nämnde hon att om vi nu inte hittar nån orsak till varför Noelle är så stel i käken och inte kan äta, så finns ju möjligheten till knapp.
Det känns skönt att veta att det finns andra tillvägagångssätt än att sitta och sondmata för hand.
Speciellt som hon sa när man kommer upp i lite större mängder mat!
Har försökt kolla lite här på familjeliv för att hitta lite info om knapp så jag vet vad de pratar om.

(Nu är ju Noelle fortfarande så liten så det är stor möjlighet att hitta orsaken till felet så knappen är inte aktuell än på ett tag)

Ovido - Quiz & Flashcards