Alla inlägg den 6 september 2009

Av Malin - 6 september 2009 20:10

Jag och Jonas gifte oss i fredags!

Annelie och Jonas brorsa Andreas var intet ont anandes vittne, de fick veta när vi kom fram till Rissnes kommunhus. Minou, Noelle och Minea var också med. Det hela tog fem minuter och Annelie hade ett hårt jobb att hinna fota under ceremonin.


Igår hade vi "inflyttningsfest" för våra kompisar, hängde upp IsaForm tavlan vi köpt och avslöjade hemlisen i hallen när de kom :-)

(IsaForm har en internetbutik där man kan designa sin egna tavla, bestämma färg och text med hjälp av olika motiv. Vi valde en tavla med en tvättlina där det hänger olika kläder på och skrev Familjen Gröning på den)


Jonas beställde käk från Eriks restaurang Limone i Västerås, det blev kallskuret buffébord med sallad, tapenade, mozzarellaost av buffel och massa goda grejer.


De som var med på festen var Andreas, Annelie och Håkan, Kimmo och Danijela, Magnus och Charlotte, min kusin Linda och hennes Manne, Thulin och Macke (de är dock inget par ;-)


Strul med tunnelbanan var det igår också så Linda och Manne fick ett hårt jobb att försöka ta sig hit från Slussen. Det slutade med röda linjen till Bergshamra och taxi därifrån, de missade bussen med några sekunder.

Vi festade hårt och spelade hög musik och höll igång till kl 4 på morgonen. Då var störningsjouren här och hälsade på, men Danijela charmade killarna :-)


Tack allihop för att ni dök upp på vår fest och TAck till farmor och farfar som tagit hand om tjejerna så vi fick släppa loss :-)


PS Jonas och tjejerna bytte efternamn till Gröning, efter Jonas farmor. Så jag är alltså fru Gröning nu!


Ovido - Quiz & Flashcards