Alla inlägg den 22 september 2009

Av Malin - 22 september 2009 19:55

Idag åkte jag, Jonas och Noelle till cochlea implantats-enheten i Huddinge kontroll. Nu är det 9 månader sedan hon fick sitt implantat inopererat. Ingenjören kollade så utrustningen funkade som den skulle och vi höjde upp ljudet ett steg, men det "gamla" ljudet ligger kvar så vi kan byta med fjärrkontroll om Noelle skulle tycka att det är för högt.


Sen var det logopedstund när hon fick visa upp sina språkliga skills och säga "titta" och säga "aaahAAAhaaaa" när logopeden vevade med ett litet plastflygplan över våra huvuden.


Nästa punkt var en hörselkoll, men då var Noelle så trött/uttråkad så det var inte lättavlästa svar den här gången. Audionomen var glad att förra hörseltestet gav så bra resultat så vi hade något att luta oss tillbaka på.

Hörseln har blivit bättre, men inga specifika resultat som sagt.


Sen var det läkarträffen. Vi pratade om att vi vill att Noelle ska få ci på högerörat också, eftersom hörapparaten inte gett några resultat. Hörseln har blivit sämre på högerörat också.


Så det kommer bli av snart! Kommande månad var fullbokad med ci-operationer, men efter det så kan det bli gjort.

Vi sa till att vi är jättepå vad det gäller en snabbtid, alltså om nån annan stackare fått ställa in sin tid så kan vi komma in med kort varsel.

Ju snabbare desto bättre, eftersom det snart är öroninflammationssäsong...

Ovido - Quiz & Flashcards