Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 1 augusti 2008 10:46

Jag har inte mycket tid framför datorn, men när jag väl hamnat framför den så går jag alltid in på bloggen Fyra nyanser av rosa. En tvåbarnsmamma som skriver om sitt liv och det är underhållande!
Jag skulle så gärna vilja vara som henne. Inte springa runt och shoppa kläder på Nk och gå på partyn stup i kvarten, men hennes attityd!

Ibland sover hon nästan ingenting men ändå lyckas hon hålla igång dagen därpå. Jag är skitsur och surar och tjurar i flera dagar efteråt om jag inte får sova. Sömn är skitviktigt! (hennes metod är att boka in så mycket som möjligt så hon inte hinner sitta stilla och känna att hon är trött )
Det är klart, det händer jobbiga saker för henne också men hon skriver underhållande om det istället för att gnälla som jag gör.
Jag kanske ska vara superironisk och skriva en rolig blogg istället för den här som bara innehåller gnäll, gnäll, gnäll...

Till mitt försvar kan jag säga att jag använder denna bloggen för mig själv och inte för att underhålla andra, men jag kanske kan lura mig själv att vara glad när jag egentligen vill vara sur? Borde prova

Ovido - Quiz & Flashcards