Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Malin - 19 maj 2009 20:39

Tänk att möta den här kickern i en mörk gränd


Kan de vara systrar? Hmmm


Såhär liten har Noelle varit


Och så här liten är Jennys och Andreas senaste tillskott nu - Rasmus


Minou ville sitta bredvid Lukas i fåtöljen och hålla handen, han var inte riktigt med på noterna men smälte tillsist. Lukas nybliven storebror 19 månader gammal. Myycket äldre än Minou var när hon blev storasyster ;-)


Såhär kan jag känna mig ibland, men på ett flärdfullt sätt - därav fjärilarna

Av Malin - 19 maj 2009 20:25

Noelle och Minou har blivit små änglar, men jag är misstänksam - såhär bra kan man inte ha det, nåt är i görningen!


Noelle har börjat sova hela nätter och vaknar efter att jag vaknat! Hon som vaknat vid 5 förut. På dagarna är hon glad och jätterolig att ha att göra med :-) Hon säger "mamma" tror jag iallafall, fast hon har tungan emellan läpparna så det kan likagärna vara ett nytt ljud "nanna". Struntsamma, det låter mysigt 


Minou är rätt lätt också. Och rolig

Av Malin - 19 maj 2009 20:14

läckra jag

Oförskämt läcker eller hur??


Såhär lila(rosa) blev rummet när Jonas målat klart. Minou pussade väggen två gånger och sa "underbaart!"


Vardagsrummet blev desto snyggare. Titta vilken fin lampa jag hittade på Mio för halva priset. Den var inte lika fin efter att Minou dragit loss grejerna som hänger ner. Som tur är kunde Jonas laga lampan och jag tvingade Minou att LOVA att hon aldrig mer skulle röra min lampa "Mamma jag köper en ny lampa - en lila! Okej då mamma, jag låååvar!"


Gjorde lite chabloner också när tjejerna var borta så jag slapp ha dem ryckandes i byxbenen medan jag svajjade på pallen för att nå upp eftersom vi har så högt i tak numera *sagt på snorkig lidingöska och himla med ögonen* Observera den nya rislampan för 89,50


Den årliga bilden av Fritz. Jenny och Andreas rakar katten varje sommar för det fastnar så mycket grejer i hans päls. Han ser ut som att de tagit hans huvud och satt fast på en annan mycket smalare katt (oj vad jag fick tänka för att formulera den meningen...)


Jag och Minou låtsassover på nya mattan i tjejernas rum, fast Minou låtsas inte lika bra som jag


Noelle har fått en cheap monday-tröja av Kimmo. Hon är rätt blöt under hakan. Hon fick dregla ner många tröjor innan vi tittade in i munnen på henne och hittade fyra nya tänder!

Ovido - Quiz & Flashcards