Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Malin - 10 maj 2009 21:34

Idag åkte vi till Kista Galleria och köpte sommarskor till tjejerna och lite kläder. Noelle fick sommargympadojjor och Minou fick dagisgympadojjor och ett par finskor som hon inte ville ta av sig när hon skulle sova ens. Så fina tycker hon att de är!


Efter lunchsovet vaknade båda och då var Linda hemma hos oss med sin Ida. Det är den enda ungen jag vet som har starkare vilja än Minou, hon tar ner henne på jorden kan man lugnt säga, haha!


Vi var ute en sväng på gården och lekte i vindtunneln (det blåser så jävulusiskt precis på gården, men det kan vara hur lugnt som helst runtomkring. Måste vara 13-våningarshuset som gör det), medan Jonas stannade hemma och målade över den tjärbruna väggen i tjejernas rum till en jobbig lila istället.


Annelie kom förbi med Minea och när det började regna gick vi in till vår jättestora lägenhet och höll till i vardagsrummet medan Jonas målade (tjejerna hade ingen aning. När Minou skulle sova märkte hon inget först, men sen satte hon sig upp i sängen och pekade "men hur det ser ut!" sa hon och höll upp händerna i en "jag-vet-inte"-gest. Så sa hon flera gånger "men hur det ser ut!"


Tjejerna lekte riktigt bra idag. Bråkade inte så mycket, Minou var så givmild att hon lånade ut sin vagn tom...


 Man skulle nästan kunna tro att de är syskon, blonda och brunögda.


 Minea och Annelie försökte charma livet ur oss båda två

Ovido - Quiz & Flashcards