Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Malin - 16 augusti 2009 19:58

Imorgon börjar Noelle dagis! Det är lite blandade känslor. Bra för henne att få träffa lite barn, andra vuxna och få utvecklas massor!

Lite sorgset för hon börjar bli en stor tjej...


Idag har vi fyllt hennes ryggsäck med extrakläder, solhatt och regnkläder och stövlar att ha i korgen, hennes kontaktbok som förskolepersonalen och vi ska skriva i när vi har frågor och när de berättar om hennes dag. Det kommer bli lite annorlunda mot Minous dagis, att inte träffa personalen varje dag, utan lämna till en taxichaffis.


Han ringde förresten idag och frågade hur gammal hon var, vilken tid vi ville att hon skulle hämtas, hur vår bilstol funkar. Det ska åka ett barn till på samma resa i samma ålder och det känns jättebra att han ringde och kollade innan. Känns lite tryggare nu även om jag inte var orolig innan heller. Han kommer ha både hämtning och lämnings-turen.


Jonas tar inskolningen som kommer hålla på i två veckor, varav andra veckan börjar taxi-inskolningen också. Jag tror det skulle funka bäst med tredagars-inkolning för Noelle. Hon är så "av-eller-på" till sättet. Hon blir nog mer ledsen eller förbannad om han kommer och går på avdelningen. Bättre vara med hela dagar och sen vara kontaktbar på tfn om det skulle bli för ledset.

Han vet nog vad han gör, han hade ju Minous inskolning också :-)


Jag lämnar Minou på dagis imorgon innan jobbet och börjar mitt deltids-schema. Slutar numera kl 14,30 på dagarna med halvtimmeslunch. Får se om det känns slitigare än att jobba heltid ;-)

Stora tjejen med viljan av stål 

Ovido - Quiz & Flashcards