Alla inlägg den 8 juli 2008

Av Malin - 8 juli 2008 10:57

När vi var i stugan skyllde vi på övertrötthet och det konstiga i att natta en unge bakom ett draperi - det är ju det enda som skärmar av sovdelen från resten av stugan..

Men nu när vi är hemma och vi trodde att hon skulle vara som vanligt igen, dvs vi lägger henne i spjälsängen och säger gonatt och går ut ur sovrummet, så är hon precis som i stugan!

Hon hoppar ur spjälsängen och kommer ut till oss i vardagsrummet. Det hjälper inte heller att sitta bredvid henne vid sängen. Det funkar inte att låtsassova i sängen bredvid...

Vi ska modifiera sovandet, skruva loss 90-sängen från vår dubbelsäng och ställa spjälsängen emellan. Förhoppningsvis vill Noelle överta Minous spjälsäng och Minou vill sova i sin nya "vuxen"säng (vi tar bort benen så hon inte faller så långt om hon trillar ur den)

Om inget annat så är det lättare att natta henne när vi ligger bredvid i hennes säng istället för att natta henne i vår säng, som vi får göra nu och sen lyfta över i spjälisen.

Jag meddelar imorgon hur det gick

Av Malin - 8 juli 2008 10:50

Idag var vi på hörsel på Rosenlund och Noelle fick sina första hörapparater.
Jonas och Minou lekte i väntrummet där det fanns massor med leksaker.
Jag fick väcka Noelle i vagnen när det var dags att prova apparaterna och hon blev inte glad!
Men när vi fått på dem och audiologen (?) bankade med några klossar så vände hon på huvudet, sen skramlade hon med saxen på andra sidan och Noelle vände huvudet dit också.
Det tog audiologen som att hon hörde och jag med, men sen när vi testade hemma hos Linda och Micke igen så var det noll reaktion??

Hon får ha dem på sig när hon är vaken, men pipandet gör mig galen!! De är uppskruvade på högt ljud och proppen verkar inte sitta optimalt så det gör att ena apparaten piper mest hela tiden. (sen piper båda när man tar upp henne och kramas, som en liten transistorradio)

Vi passade på att hälsa på Linda och Micke så Minou fick leka av sig med Ida och Julia. Det kan ju bli lite ensamt som enda ungen ute i stugan efter ett tag. Får passa på att träffa så många barn som möjligt när vi är i stan

Igår var vi på öppna förskolan och imorgon ska vi hem till Anna och Tilda!

Ovido - Quiz & Flashcards